Pagina1 van 1
Forum

Welkom bij de Tweaking4All gemeenschapsforums!
Voor je gaat deelnemen, bekijk de Forum Regels!

Specifieke onderwerpen: Start het onderwerp met de naam van het programma of systeem.
Bijvoorbeeld “MacOS X – Jouw vraag“, of bijvoorbeeld “MS Word – Jouw Tip of Truc“.

Merk op: Omschakelen naar een andere taal zal niet werken als je een post aan het lezen bent aangezien er waarschijnlijk geen vertaling beschikbaar is.

Share:
Notifications
Clear all

UPDATE: WordPress 5.x - Reply Comment knop fix (addComment.moveForm)  

  RSS

Hans
 Hans
(@hans)
Noble Member Admin
Lid geworden: 7 jaar geleden
Berichten: 1432
25 februari 2019 15:42  

Helaas weer een WordPress update welke iets ongewenst sloopt: De Reply knop, bij opmerkingen, verplaats het opmerkingen formulier niet meer.
Het probleem is opgelost, maar voor wie tegen hetzelfde probleem aanloopt op zijn/haar eigen WordPress website, hier een beschrijving hoe ik het heb opgelost;

Het ziet er naar uit dat de functie get_comment_reply_link niet meer werkt zoals voorheen en de werking van addComment.moveForm naar de knoppen helpt.

Ik heb dit opgelost door een string vervanging in de  comment_callback($comment, $args, $depth) functie, waar ik de oude functie weer terug plak.

Ik vervang:

data-belowelement="comment-form-here-212086" data-respondelement="respond"

door hetzelfde maar dan met de onclick() ingebakken:

data-belowelement="comment-form-here-212086" onclick="comment-form-here-212086" onclick="return addComment.moveForm( 'comment-form-here-212086', '212086', 'respond', '178' )" data-respondelement="respond"

PHP Code in functions.php, voor de comment call-back:

$replyButton = str_replace( 'data-belowelement', 'onclick="return addComment.moveForm( \'comment-form-here-'.get_comment_ID().'\', \''.get_comment_ID().'\', \'respond\', \''.get_the_ID().'\' )" data-belowelement', $replyButton);
echo $replyButton;

Op deze manier wordt de onclick alleen maar toegevoegd indien nodig en werkt de nieuwe methode ook nog (mocht het ooit werken).


ReageerCitaat
Share: