Pagina1 van 1

Statistieken

Statistieken

Natuurlijk volgen we onze eigen populariteit … maar deze pagina is niet alleen om onszelf een ego-boost te geven. We willen ook graag zien of ons werk ook werkelijk welkom is bij onze bezoeker.

Uiteindelijk doen we dit allemaal niet omdat we ons vervelen, we will graag de kennis delen met anderen. Dat is de basis van vrijheid en het Internet, niet dan?  Om verwarring te voorkomen

Tweaking4All.com is de opvolger van WeetHet.nl, een website die ik begon in het jaar 2000. We hebben pieken gezien (500,000+ pagina hits in een week) en we hebben onze diepte punten gezien (een slapjanus van een web-host die simpel weg de website uit de lucht haalde omdat we teveel bezoekers hadden).

De statistieken zijn de opsomming van de oude WeetHet.nl en het huidige Tweaking4All.com.

De grafiek …

De grafiek wordt on-the-fly gemaakt met Flot, een geweldige jQuery plugin. Ja, je leest het goed. Al dit gebeurt met het oude JavaScript. De grafiek is zelfs interactief!

Als je de grafiek aan klikt met de linkse muisknop, en de muisknop ingerdukt houdt, dan kun je door naar links of rechts te bewegen door de hele tijdlijn heen bewegen. Overigens: de grafiek punten representeren een week. Sommige weken zijn wat maf (week 53 bijvoorbeeld).

Tweaking4All Stats

Totaal getelde pagina hits: 262,099,975.

Onze high week is week 4 van 2006 met 544,631 pagina hits (deze teller begon op 20 September 2000).