Pagina 1 van 1

Arduino Programmeren voor Beginners – Deel 0: Overzicht

Arduino Programmeren voor Beginners – Deel 0: Overzicht
   4

Voor de mini cursus, Arduino Programmeren voor Beginners, vindt je op deze pagina een overzicht van alle hoofdstukken en paragrafen.

Oorspronkelijk had ik deze hele lijst bij elk artikel (hoofdstuk) gezet, maar de lengte van het overzicht begon toch echt te lang te worden om bij elke hoofdstuk te plaatsen.

Dus … bij elk individueel hoofdstuk een overzicht van het betreffende hoofdstuk, en op deze pagina het hele overzicht van de “cursus”.
Cursus Overzicht

Donatie Opties


Donaties worden zeer gewaardeerd, maar zijn zeker niet vereist. Donaties worden gebruikt voor het dekken van kosten voor web-hosting en project materialen, en eventueel voor een drankje of een snack. Voor wie al gedoneerd heeft: Hartelijk dank! Het is werkelijk geweldig om te zien dat men onze artikelen en applicaties waardeert.

Reacties


Er zijn 4 reacties welke je hieronder kunt lezen.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een opmerking plaatsen door op de "Reageer" knop te klikken.

 • 26 nov 2016 - 09:04 - Sjef Claassen Reactie Link

  Ik ben via tweaking4all op de cursus Arduino programmeren gekomen. Ik ben 70 jr en pas onlangs met Arduino begonnen. Ik wil graag een goede, duidelijke leidraad hebben en volgens mij wordt die hier geboden. Ik heb geprobeerd de sites te downloaden, en af te drukken maar dat geeft een teleurstellend resultaat. 

  Is er een mogelijkheid om een duidelijke kopie te krijgen.

  Met vriendelijke groet

  Beantwoorden

  Sjef Claassen

  • 26 nov 2016 - 21:45 - hans - Auteur: Reactie Link

   Hallo Sjef!

   Ik vindt het mooi om te zien dat mijn website in alle leeftijdscategorieën een plaatsje vindt.

   Voor het afdrukken van deze cursus; in welk opzicht is het resultaat teleurstellend? Ik zou dat dan namelijk graag willen corrigeren.

   Ik heb de hele cursus alleen maar op het Internet staan en dus helaas geen “offline” versie beschikbaar.

   Beantwoorden

   hans

 • 12 jun 2017 - 08:49 - Martijn Keur Reactie Link

  Beste…,

  Ik ben een tijdje geleden begonnen met jouw stappenplan, ik begin het een beetje door te krijgen. Volgend schooljaar wil ik graag met een aantal kinderen van mijn school proberen de grondbeginselen onder de knie te krijgen. Nu vroeg ik me af of er een pdf-bestand beschikbaar is om af te drukken.

  Alvast bedankt en veel succes!

  groeten Martijn

  Beantwoorden

  Martijn Keur

  • 13 jun 2017 - 18:33 - hans - Auteur: Reactie Link

   Hallo Martijn,

   dank je wel voor het compliment.
   Ik heb deze cursus niet als PDF beschikbaar, maar het afdrukken zou goed moeten gaan (ik heb daarvoor een specifieke stylesheet gemaakt die jouw browser zou moeten gebruiken als je de pagina gaat afdrukken, waardoor een hoop zaken niet afgedrukt worden, zoals de menu’s enzo).

   Mocht je tegen problemen aanlopen, laat het me dan gerust weten zodat ik stylesheet beter kan afstellen.
   Overigens zijn browsers zoals Google Chrome, Firefox en Opera de voorkeur voor afdrukken. Internet Explorer maakt er een beetje een rommeltje van.

   Hopelijk helpt dit.

   Beantwoorden

   hansJouw Reactie ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange teksten te plaatsen (zoals source codes, log files of config files). Gebruik daarvoor het Forum.

Deel met anderen:
*
*
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties (email).
       Gebruik jouw RSS reader om reacties te volgen.


Tweaking4All uses the free Gravatar service for Avatar display.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.