Pagina1 van 1

Maak jouw eigen iPhone vibreer patroon

Maak jouw eigen iPhone vibreer patroon
   0

De iPhone biedt een vibreer functie, net als alle andere mobiele telefoons, als alternatief of aanvulling voor een ringtone – iets wat de meeste mensen gebruiken als ze geen geluid willen horen als de telefoon afgaat.

Vroeger, toen ik mijn mocht spelen met de eerste Ericsson telefoon met een kleuren scherm (T68i) hadden een aantal gasten een leuk grapje met de vibreer functie uitgehaald waardoor de telefoon rechtop staand op de tafel kon “dansen”. Nu heb ik dat niet voor elkaar gekregen met mijn iPhone, maar je kunt wel zelf het vibreer patroon definiëren …
Eigen iPhone Vibreer Patroon maken

Het maken van jouw eigen iPhone vibreer patroon is helemaal niet moeilijk, maar Apple heeft het wel goed verborgen in de instelligen van de telefoon.

Ga naar Instellingen  Geluiden en kies de actie waarvoor je een eigen vibreer patroon wilt definiëren. Dit kan bijvoorbeeld “Beltoon” of “Nieuwe voicemail” zijn (het werkt voor alle geluid-acties).

Boven in het scherm druk je op “Trilling“. In et volgende scherm ga je helemaal naar beneden waar je de optie “Maak nieue trilling” vindt. Druk hierop om het scherm te openen om jouw eigen vibreer patroon te definiëren.

In het volgende scherm zie je een groot grijs veld met de tekst “Tik om een trilpatroon aan te maken”.

Zodra je hier op drukt wordt de opname van jouw vibreer patroon gestart. Drukken op het scherm wordt als vibreren opgenomen en jouw vinger van het scherm verwijderen als een moment van stilte. Je kunt jouw vinger voor een langere tijd p het scherm houden als je een langere vibratie wilt.

Jouw eigen iPhone Vibreer Patroon kan ongeveer 10 seconden lang zijn.

iPhone - Maak jouw eigen Vibreer Patroon

iPhone – Maak jouw eigen Vibreer Patroon

Als je opname wilt herstarten gebruik dan de knop “Neem op“.
Voor het testen van jouw oname kun je “Speel af” gebruiken.
En als je helemaal klaar bent kunt he “Bewaar” gebruiken om het patroon op te slaan en naam te geven.

De naam die je invoert zien je vervolgens verschijnen onder de lijst van vibreer patronen, onder het kopje “AANGEPAST”, net boven de optie “Maak nieuwe trilling” die we daarnet gebruikt hebben om de opname te maken.

En dat is alles … simpel, niet dan?

Donatie opties


Donaties worden zeer gewaardeerd maar zijn echt niet verplicht. Donaties worden gebruikt om de web-hosting kosten te dekken, hard- of software aan te schaffen voor projecten die we hier bespreken, of zo nu en dan voor een pilsje of een kopje koffie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw opmerking ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten (zoals source codes, log bestanden of config bestand). Gebruik het Forum hiervoor.

Deel:
*
*
Stuur me een notificatie van nieuwe opmerkingen (email).
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken op opmerkingen te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor de weergave van Avatars.
Tweaking4All deelt jouw email adressen NOOIT.