Pagina1 van 1

Vrijwaringsclausule

Vrijwaringsclausule

Het is bedroevend dat ik dit moet schrijven, ik bedoel dan ook ECHT BEDROEVEND …

Het lijkt erop dat steeds minder mensen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen acties. Gelukkig zijn de meeste Europeanen wat nuchterder als de gemiddelde Amerikaan, maar het is natuurlijk een kwestie van wachten voor mensen dit kwalijke trekje overnemen.

In ieder geval … hierbij laat ik je weten dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat je doet … De Korte Versie

Gebruik van informatie, programma’s, scripts, etc. die we hier aanbieden gebruik je op eigen risico.

Je kunt ons niet verantwoordelijk houden voor eventuele schade of illegale activiteiten voortvloeiende uit programma’s en/of informatie van onze website of van websites waar we naar toe linken.

Gebruik je verstand en blijf met twee benen op de grond …
Controleren ALTIJD wat legaal is wat niet legaal is in jouw land!

De Lange(re) Versie

  • Je kunt ons niet verantwoordelijk houden voor informatie en/of illegale activiteiten op websites waar we naar toe linken. Niet alleen is het ondoenlijk om bij te houden wat de steeds veranderende inhoud van deze websites weergeeft, maar we hebben er ook geen controle over. Bovendien kan de aangeboden informatie in het land van oorsprong legaal zijn, terwijl het in jouw land illegaal is.
  • Wij zijn ook niet verantwoordelijk van eventuele schade die voortvloeit uit instructies in onze artikelen. Je volgt ze op eigen risico. De meeste “problemen” ontstaan omdat mensen niet goed (genoeg) lezen!
  • Je kunt ons ook niet aansprakelijk houden voor schade ontstaan door het gebruik van programma’s of scripts die we aanbieden (gratis of tegen betaling). Uiteraard testen we de programma’s en scripts zo goed mogelijk, maar hebben simpelweg niet de middelen om elk mogelijk scenario te testen.
  • Het kopieren van Software, Muziek, en Films met Copyright kan illegaal zijn of aan bepaalde regels gebonden zijn – dit is per land verschillend. Doe dus je huiswerk eerst en kijk wat de regels zijn in jouw land.
  • Niets op deze website is op welke manier dan ook gerelateerd tot mijn huidige of voorgaande werkgevers, je vindt hier uitsluitend mijn persoonlijk opinie en ideeën.
  • Je kunt geen rechten ontlenen op welke manier dan ook m.b.t. tot deze website en wat wij hier bieden. Ik doe dit voor de lol, dus ik ben al zeker niet jouw assistent, persoonlijke helpdesk, of programmeur. Ben dus beleefd, ook in de forums!
  • Mocht ik iets vergeten zijn, bedenk dan:
    Denk voor jezelf, gebruik je hersenen, en alles wat JIJ doet is voor JOUW eigen verantwoordelijkheid.

 

TIP 

In Nederland is het toegestaan een kopie te maken van bepaalde copyright materialen omdat de consumenten een klein bedrag betalen over blanko media (je mag zelfs een kopie maken van die mooie CD van de buren!).Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent.

Meer details vindt je bij “Stichting de Thuiskopie” – hopelijk ziet iemand in de USA dat er alternatieven zijn voor het Gestapo gedrag van de MPAA …

Meer algemene informatie vindt je bijvoorbeeld op Wikipedia pagina m.b.t. CopyrightCopright.gov FAQ en Copyright Infringement.