Pagina1 van 1
Forum

Welkom bij de Tweaking4All gemeenschapsforums!
Voor je gaat deelnemen, bekijk de Forum Regels!

Specifieke onderwerpen: Start het onderwerp met de naam van het programma of systeem.
Bijvoorbeeld “MacOS X – Jouw vraag“, of bijvoorbeeld “MS Word – Jouw Tip of Truc“.

Merk op: Omschakelen naar een andere taal zal niet werken als je een post aan het lezen bent aangezien er waarschijnlijk geen vertaling beschikbaar is.

Oculus Quest Link -...
 
Share:
Notifications
Clear all

Oculus Quest Link - General Device Problem - Fix  

  RSS

Hans
 Hans
(@hans)
Noble Member Admin
Lid geworden: 7 jaar geleden
Berichten: 1354
24 maart 2020 11:39  

Ik was zo blij met de nieuwe Half Life Alyx, en dit was ook meteen een moment van teleurstelling omdat de Oculus Desktop app de melding "General Device Problem" gaf ... 😪 

Na uren prullen dan toch een oplossing gevonden:

Terug gaan naar een oudere nVidia driver (441.41) en het werkt!!!

Hiervoor heb ik alles van nVidia van m'n PC verwijderd, reboot en Windows plakt er een oude driver tegenaan (v23.21.13.8873 from 2017).

Vervolgens een oude driver (441.41 van Nov 2019) van deze nVidia drivers pagina gepakt (even instellen wat van toepassing is voor jouw PC, "search" klikken, naar beneden scrollen, en dan de oude versie kiezen).

Je kunt de standaard installatie volgen, of met b.v. WinRar de EXE uitpakken en dan installatie van enkel de driver in Device manager doen. (driver staat in de "Display.driver" directory het bestand "nvtfi.inf" kiezen als driver - er verschijnt een lijst met opties, kies de eerste die overeenkomt met jouw GPU - ik kreeg een waarschuwing dat het misschien niet compatible zou zijn maar alles werkt). 


ReageerCitaat
Share: