Pagina 1 van 1

ApplePi-Baker v1.7.3 Update

ApplePi-Baker v1.7.3 Update
   0

ApplePi-Baker, het programma voor Mac OS X gebruikers die met de Raspberry Pi werken, is nu beschikbaar in versie 1.7.3, welke een bug zou moeten oplossen m.b.t. het “vast” lopen na het invullen van het Sudo wachtwoord.

Daarnaast is Retina ondersteuning toegevoegd en kan men nu ook backups maken van read-only drives.

Mocht Retina niet meteen werken, voer dan het volgende commando uit in Terminal:

defaults write com.tweaking4all.PiBaker AppleMagnifiedMode -bool no

Met ApplePi-Baker kun je IMG bestanden naar een SD-Kaart schrijven, SD-Kaarten voor NOOBS voorbereiden, en om een backup van SD-Kaarten maken.

Zoals gebruikelijk kun je deze nieuwe versie downloaden via het originele AppleBi-Baker artikel, waar je ook eventuele opmerkingen kunt plaatsen.
Donatie Opties


Donaties worden zeer gewaardeerd, maar zijn zeker niet vereist. Donaties worden gebruikt voor het dekken van kosten voor web-hosting en project materialen, en eventueel voor een drankje of een snack. Voor wie al gedoneerd heeft: Hartelijk dank! Het is werkelijk geweldig om te zien dat men onze artikelen en applicaties waardeert.

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een opmerking plaatsen door op de "Reageer" knop te klikken.Jouw Reactie ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange teksten te plaatsen (zoals source codes, log files of config files). Gebruik daarvoor het Forum.

Deel met anderen:
*
*
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties (email).
       Gebruik jouw RSS reader om reacties te volgen.


Tweaking4All uses the free Gravatar service for Avatar display.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.