Pagina1 van 1

ConnectMeNow – Versie 1.5 beschikbaar …

ConnectMeNow – Versie 1.5 beschikbaar …
   0

Een update voor ConnectMeNow …

Omdat versleutelde data voor potentiële problemen kon zorgen in de config file, hebben we het formaat voor het opslaan van versleutelde data aangepast.
Bij het opstarten van ConnectMeNow zal deze uiteraard proberen het oude formaat config om te zetten naar het nieuwe formaat.
Mocht je echter een foutmelding krijgen: Sluit ConnectMeNow, verwijder de config, en start ConnectMeNow. Helaas moet je dan dus wel opnieuw jouw servers toevoegen. Onze excuses voor het ongemak.

Daarnaast ben ik er in geslaagd om de applicatie ongeveer 40% kleiner te maken … 

Lees het originele artikel voor details en download.
Donatie opties


Donaties worden zeer gewaardeerd maar zijn echt niet verplicht. Donaties worden gebruikt om de web-hosting kosten te dekken, hard- of software aan te schaffen voor projecten die we hier bespreken, of zo nu en dan voor een pilsje of een kopje koffie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw opmerking ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten (zoals source codes, log bestanden of config bestand). Gebruik het Forum hiervoor.

Deel:
*
*
Stuur me een notificatie van nieuwe opmerkingen (email).
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken op opmerkingen te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor de weergave van Avatars.
Tweaking4All deelt jouw email adressen NOOIT.