Pagina1 van 1

ConnectMeNow – Versie 1.51 beschikbaar …

ConnectMeNow – Versie 1.51 beschikbaar …
   0

Er is weer een nieuwe versie van ConnectMeNow beschikbaar en wel versie 1.51.

In deze versie hebben we de optie toegevoegd dat je, optioneel, geen foutmelding ziet als er geen netwerk gevonden wordt – handig voor laptop gebruikers die niet altijd netwerk toegang hebben met dank aan Wolfgang voor het idee! 

Je kunt ConnectMeNow zo instellen dat het eerst gaat kijken of er wel een netwerk verbinding bestaat. Indien niet gevonden, dan kun je ConnectMeNow vertellen dat het na een X aantal seconden (standaard: 3 seconden) nog eens moet kijken of er een netwerk verbinding is. Mocht dat falen, dan kun je optioneel ook nog eens instellen dat je geen foutmelding wilt zien dat er geen netwerk is.

Voor download en opmerkingen, zie het ConnectMeNow artikel.
Donatie opties


Donaties worden zeer gewaardeerd maar zijn echt niet verplicht. Donaties worden gebruikt om de web-hosting kosten te dekken, hard- of software aan te schaffen voor projecten die we hier bespreken, of zo nu en dan voor een pilsje of een kopje koffie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw opmerking ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten (zoals source codes, log bestanden of config bestand). Gebruik het Forum hiervoor.

Deel:
*
*
Stuur me een notificatie van nieuwe opmerkingen (email).
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken op opmerkingen te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor de weergave van Avatars.
Tweaking4All deelt jouw email adressen NOOIT.