Pagina1 van 1

ConnectMeNow – Versie 1.51 beschikbaar …

ConnectMeNow – Versie 1.51 beschikbaar …
   0

Er is weer een nieuwe versie van ConnectMeNow beschikbaar en wel versie 1.51.

In deze versie hebben we de optie toegevoegd dat je, optioneel, geen foutmelding ziet als er geen netwerk gevonden wordt – handig voor laptop gebruikers die niet altijd netwerk toegang hebben met dank aan Wolfgang voor het idee! 

Je kunt ConnectMeNow zo instellen dat het eerst gaat kijken of er wel een netwerk verbinding bestaat. Indien niet gevonden, dan kun je ConnectMeNow vertellen dat het na een X aantal seconden (standaard: 3 seconden) nog eens moet kijken of er een netwerk verbinding is. Mocht dat falen, dan kun je optioneel ook nog eens instellen dat je geen foutmelding wilt zien dat er geen netwerk is.

Voor download en opmerkingen, zie het ConnectMeNow artikel.
Donatie opties


Donaties zijn niet verplicht maar worden wel zeer gewaardeerd. Donaties worden gebruikt voor de hosting kosten van onze website, en voor de aankoop van zaken die we in onze projecten gebruiken. Hoe klein de donatie ook is; we zijn er erg blij mee!

Please note that clicking affliate links, like the ones from Amazon, may result in a small commission for us - which we highly appreciate as well.

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw Opmerking ...

Plaats hier geen lange bestanden (zoals source codes, log files of config files). Gebruik hiervoor het Forum.

Delen:
*
*
Laat me per email weten als er nieuwe reacties zijn.
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken om reacties te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor Avatar weergave.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.