Pagina1 van 1

MacOS Sierra – miniWOL update (v1.1.1)

MacOS Sierra – miniWOL update (v1.1.1)
   2

Met de komst van MacOS Sierra, heeft een gebruiker (Steffen – thanks man!) een bug gevonden m.b.t. de icon in de menubalk.

Deze versie/update lost dit probleem op voor Mac gebruikers.

Lees het originele miniWOL artikel voor de download van deze versie, waar je ook opmerkingen en vragen kunt stellen. Of download het van onze Download Pagina.
Donatie opties


Donaties zijn niet verplicht maar worden wel zeer gewaardeerd. Donaties worden gebruikt voor de hosting kosten van onze website, en voor de aankoop van zaken die we in onze projecten gebruiken. Hoe klein de donatie ook is; we zijn er erg blij mee!

Please note that clicking affliate links, like the ones from Amazon, may result in a small commission for us - which we highly appreciate as well.

Reacties


Er zijn 2 reacties welke je hieronder kunt lezen.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.

 • 21 aug 2016 - 12:19 - michel Reactie Link

  Goede insteek van het programma! Andere tools zijn onnodig complex inderdaad. Helaas werkt hij niet hier om mijn pc te waken. Volgens mij heeft het iets te maken met het broadcast adres wat wordt gebruikt? De tool op mijn ANdroid telefoon heeft daar een aparte optie voor (is nu 192.168.1.255).

  Andere mac tool die wel werkt, WakeOnLan, heeft die optie niet direct zichtbaar, maar werkt wel. Misschien dat het komt omdat ik mijn PC op hibernate zet (windows 10) en via WIFI (pci-e) awake?

  groeten

  Michel

  Beantwoorden

  michel

  • 21 aug 2016 - 12:35 - hans - Auteur: Reactie Link

   Hi Michel,

   Dank je wel voor het compliment, en jammer dat je tegen een probleempje aan loopt.
   Misschien krijgen we dat opgelost …

   Het kan zijn dat het wakker maken via WiFi problemen veroorzaakt, maar aangezien de Android app en de andere Mac applicatie het wel doen, vermoed ik dat er een extra “optie” niet aanwezig is in miniWOL – of te wel; ik moet gaan kijken wat jouw PC nog meer nodig heeft om wakker te worden zodat ik het in miniWOL kan inbouwen.

   Ik zal eens moeten kijken wat de aparte broadcast optie doet. Er wordt niet veel over geschreven als je de specificaties van Wake On Lan bekijkt. Heb je toevallig een link naar het andere Mac programma? Dan kan ik met een packet-sniffer proberen te achterhalen wat deze aan extra informatie stuurt. 

   Beantwoorden

   hansJouw Opmerking ...

Plaats hier geen lange bestanden (zoals source codes, log files of config files). Gebruik hiervoor het Forum.

Delen:
*
*
Laat me per email weten als er nieuwe reacties zijn.
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken om reacties te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor Avatar weergave.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.