Pagina1 van 1

AVI FourCC Fix v1.1 beschikbaar voor Windows, MacOS X en Linux

AVI FourCC Fix v1.1 beschikbaar voor Windows, MacOS X en Linux
   0

Het heeft even geduurd en erg spectaculair is het niet … maar hier is de nieuwe versie voor AVI FourCC Fix.

Een aantal kleine bugs zijn opgelost, een paar kleine cosmetische zaken veranderd en de onderstening voor de nieuwe “q264” formaten die QNAP gebruikt met MPEG4 camera’s zijn de belangrijkste zaken.

Overigens werkt nu voor Mac gebruikers ook het Drag en Drop op het AVI FourCC Fix venster, en als je op een van de QNAP fix knoppen klikt dan worden meteen de juist FourCC codes gekozen.

Voor meer informatie en download, zie de artikelen: “FourCC Changer voor Windows, Linux en MacOS X“, “Weergave of Conversie van QNAP Surveillance Video Opnames” en natuurlijk de Downloads Pagina.
Donatie opties


Donaties worden zeer gewaardeerd maar zijn echt niet verplicht. Donaties worden gebruikt om de web-hosting kosten te dekken, hard- of software aan te schaffen voor projecten die we hier bespreken, of zo nu en dan voor een pilsje of een kopje koffie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw opmerking ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten (zoals source codes, log bestanden of config bestand). Gebruik het Forum hiervoor.

Deel:
*
*
Stuur me een notificatie van nieuwe opmerkingen (email).
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken op opmerkingen te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor de weergave van Avatars.
Tweaking4All deelt jouw email adressen NOOIT.