Pagina1 van 1

AVI FourCC Fix v1.1 beschikbaar voor Windows, MacOS X en Linux

AVI FourCC Fix v1.1 beschikbaar voor Windows, MacOS X en Linux
   0

Het heeft even geduurd en erg spectaculair is het niet … maar hier is de nieuwe versie voor AVI FourCC Fix.

Een aantal kleine bugs zijn opgelost, een paar kleine cosmetische zaken veranderd en de onderstening voor de nieuwe “q264” formaten die QNAP gebruikt met MPEG4 camera’s zijn de belangrijkste zaken.

Overigens werkt nu voor Mac gebruikers ook het Drag en Drop op het AVI FourCC Fix venster, en als je op een van de QNAP fix knoppen klikt dan worden meteen de juist FourCC codes gekozen.

Voor meer informatie en download, zie de artikelen: “FourCC Changer voor Windows, Linux en MacOS X“, “Weergave of Conversie van QNAP Surveillance Video Opnames” en natuurlijk de Downloads Pagina.
Donatie opties


Donaties zijn niet verplicht maar worden wel zeer gewaardeerd. Donaties worden gebruikt voor de hosting kosten van onze website, en voor de aankoop van zaken die we in onze projecten gebruiken. Hoe klein de donatie ook is; we zijn er erg blij mee!

Please note that clicking affliate links, like the ones from Amazon, may result in a small commission for us - which we highly appreciate as well.

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw Opmerking ...

Plaats hier geen lange bestanden (zoals source codes, log files of config files). Gebruik hiervoor het Forum.

Delen:
*
*
Laat me per email weten als er nieuwe reacties zijn.
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken om reacties te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor Avatar weergave.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.