Pagina1 van 1

AVI FourCC Fix v1.2 beschikbaar …

AVI FourCC Fix v1.2 beschikbaar …
   0

In v1.1 vonden we twee kleine bugs dus hier is de nieuwe versie voor AVI FourCC Fix.

Een aantal gebruikers liep tegen problemen aan als bestanden speciale tekens bevatten, en daarbij kwam soms de melding dat geen bestanden waren toegevoegd hoewel er toch bestanden waren. Daarnaast is er nu een foutmelding als een bestand niet geopend kan worden, en een overzicht weergegeven, na het patchen, welke aangeeft hoeveel bestanden werkelijk aangepast werden.

Voor meer informatie en download, zie de artikelen: “FourCC Changer voor Windows, Linux en MacOS X“, “Weergave of Conversie van QNAP Surveillance Video Opnames” en natuurlijk de Downloads Pagina.
Donatie opties


Donaties zijn niet verplicht maar worden wel zeer gewaardeerd. Donaties worden gebruikt voor de hosting kosten van onze website, en voor de aankoop van zaken die we in onze projecten gebruiken. Hoe klein de donatie ook is; we zijn er erg blij mee!

Please note that clicking affliate links, like the ones from Amazon, may result in a small commission for us - which we highly appreciate as well.

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw Opmerking ...

Plaats hier geen lange bestanden (zoals source codes, log files of config files). Gebruik hiervoor het Forum.

Delen:
*
*
Laat me per email weten als er nieuwe reacties zijn.
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken om reacties te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor Avatar weergave.
Tweaking4All zal nooit jouw email adres met anderen delen.