Pagina1 van 1

AVI FourCC Fix v1.2 beschikbaar …

AVI FourCC Fix v1.2 beschikbaar …
   0

In v1.1 vonden we twee kleine bugs dus hier is de nieuwe versie voor AVI FourCC Fix.

Een aantal gebruikers liep tegen problemen aan als bestanden speciale tekens bevatten, en daarbij kwam soms de melding dat geen bestanden waren toegevoegd hoewel er toch bestanden waren. Daarnaast is er nu een foutmelding als een bestand niet geopend kan worden, en een overzicht weergegeven, na het patchen, welke aangeeft hoeveel bestanden werkelijk aangepast werden.

Voor meer informatie en download, zie de artikelen: “FourCC Changer voor Windows, Linux en MacOS X“, “Weergave of Conversie van QNAP Surveillance Video Opnames” en natuurlijk de Downloads Pagina.
Donatie opties


Donaties worden zeer gewaardeerd maar zijn echt niet verplicht. Donaties worden gebruikt om de web-hosting kosten te dekken, hard- of software aan te schaffen voor projecten die we hier bespreken, of zo nu en dan voor een pilsje of een kopje koffie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je kunt jouw eigen opmerkingen plaatsen m.b.v. dit formulier, of een reactie op een bestaande opmerking plaatsen door op de "Beantwoorden" knop te klikken.Jouw opmerking ...

Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten (zoals source codes, log bestanden of config bestand). Gebruik het Forum hiervoor.

Deel:
*
*
Stuur me een notificatie van nieuwe opmerkingen (email).
       Je kunt jouw RSS reader gebruiken op opmerkingen te volgen.


Tweaking4All gebruikt de gratis Gravatar dienst voor de weergave van Avatars.
Tweaking4All deelt jouw email adressen NOOIT.